Contact: 06 87348062 |  info@geloofsinburgering.nl

Voor kerken/organisaties

Een gastvrije samenleving waarin mensen met en zonder migratieachtergrond gelijkwaardig samen leven en samen geloven is super mooi en belangrijk. Maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Wat kan je als individu, als organisatie of als kerk bijdragen?

Gastvrij kerk zijn

Met het Samen Geloven project bieden we jouw kerk begeleiding en materialen, zodat mensen uit andere culturen zich niet alleen thuis voelen in je kerk, maar ook volop meedoen. 

Projecten

Op deze pagina vind je een aantal verschillende projecten waar je bij aan kan sluiten door ze in je eigen context aan te bieden. Denk aan traumaverwerking, landenteams en missionaire activiteiten.

Advies en materiaal

Wij delen graag onze expertise op het gebied van multicultureel geloven. Er is ook materiaal beschikbaar, zoals onderzoeksverslagen en praktische tools.

Voorgangers

Als predikant, pastor of voorganger kan je een eerste aanspreekpunt zijn voor mensen uit andere culturen. Wij ondersteunen je graag daarbij met een divers aanbod.

Blijf betrokken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, mooie ontwikkelingen en inspirerende verhalen.