Sharingbread recepten

Bedankt voor je interesse in het Sharingbread project! Samen kunnen we de grenzen tussen mensen in Nederland stukje bij beetje verkleinen. Krijg hier super simpel en snel je recept voor het uitdeelbrood. Voor als je het vergeten bent, dit is in het kort het plan:

1. Je start een zuurdesembrood op met het opstartrecept dat je gekregen hebt (Heb je die niet, noem dat dan bij opmerkingen en dan sturen we het je. Ook kunnen we het ingrediënten pakket je gratis opsturen. Zolang de voorraad strekt!)

2. Je houdt het zuurdesemdeeg tien dagen in leven door het te voeden en erin te roeren. Het recept hiervoor kun je hieronder krijgen.
3. Je bakt zelf een deel af. De rest van het deeg geef je aan anderen waarvan één iemand van een andere nationaliteit. Zo willen we alle 200+ nationaliteiten in Nederland bereiken!

Het enige wat je hoeft te doen is je voornaam en je e-mail te plaatsen in het formulier hieronder en dan sturen we je direct de recepten in de taal die je selecteert. Daarna zullen we via de email contact houden om horen hoe het is gegaan. Zo kunnen we je ook op de hoogte houden wat we met Sharingbread nog gaan doen. Ook als je nog vragen hebt, zijn we altijd bereikbaar!

Wij zijn natuurlijk erg enthousiast dat je geïnteresseerd bent, maar mocht het nu zo zijn dat je het niet leuk (meer) vindt dan kan je je direct afmelden in het bericht dat je ontvangt.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  • Vul taal in die niet in de vorige vraag wordt gesteld.